Kijktip: België heeft ook een Mol

‘Wie is de Mol?’ is al jaren een van mijn favoriete programma’s, het is alleen altijd zo snel weer voorbij. Ik wil meer!

Herken je dit gevoel? Er is hoop. Ook Vlaanderen kent dit programma. Sterker nog, volgens mij is dit het originele programma. Het heet: De Mol. Dit jaar zitten ze in Argentinië en ze beginnen op de zoutvlakte die wij ook nog wel kennen. Zonder bekende Vlamingen trouwens, en dat levert een ander programma op. Minder ‘cameragedrag’ en nog meer windrang. Tenminste dag is wat ik nu geloof, ik heb pas een aflevering gezien.

De afleveringen zijn allemaal terug te vinden. Hier start je met aflevering 1 van ‘De Mol’.

Let op: het programma is al helemaal uitgezonden en de mol is net bekend. Je loopt het risico per ongeluk te veel te lezen. Pas daarom in de link hierboven de 1 steeds een naar boven aan voor de volgende aflevering. Dan hoef je niet op de homepagina van het programma te komen. Voordeel hiervan is trouwens dat je heerlijk de hele serie achter elkaar kan kijken.

The following two tabs change content below.
Karin de Zwaan startte haar eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Ze is dus niet alleen handig met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van Karin op verschillende sites, waaronder dutchcowgirls.nl en ondergewaardeerdeliedjes.nl. Karin werkt als boekmarketeer bij Managementboek.nl. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.