hangmat

Hangmat in de tuin

Zie jij het al voor je? Zonnebadend in de tuin als straks het voorjaar komt? Ik ben zelf meer een schaduwtype, maar dat is het voordeel van een hangmat, je hangt hem daar op waar jij het liefste hangt.

Van Tropilex mocht ik een hangmat uitkiezen en testen. Natuurlijk al voor de zomer los barst zodat ik jullie kan laten wegdromen voor de zomer helemaal losbarst. Ik koos de Hangmat Organic in Jeans kleur met een ophangset. Want dat is wel nelangrijk om te vertellen: de meeste hangmatten worden geleverd zonder ophangzet omdat wat je nodig hebt om de hangmat op te hangen afhangt van HOE je de hangmat op wilt hangen. Heb jij een grote tuin met bomen dan wil je misschien wel jou plekje tussen de bomen maken. Heb je en lekker rijtjeshuis zoals ik, dan zijn haken in muren of schuttingen het handigst. Of je gaat voor een losse standaard.

Als je het juiste ophangsysteem mee hebt bestelt is ophangen helemaal niet zo moeilijk en goed uitgelegd. Mijn nadeel is dat ik maar 1,56 ben, dus ik heb toch wat hulp moeten vragen. Toen de hangmat hing zijn we eerst foto’s gaan maken om daarna even te testen. Het zonnetje scheen nog niet, maar toch als ik mijn ogen dicht doe en doe alsof het wel schijnt… …heerlijk! Kom maar door met die zomer!

Dan los van de ideale wereld die ik al voor mij zie: de hangmat zelf. Wat vinden we daar nou van? Allereerst: de hangmat wordt geleverd met een opbergtasje in dezelfde stof. Dat is handig om drie redenen: één je kunt de hangmat zo handig opbergen en twéé aan de kleur van zijn verpakking zien wat erin zit. Kun je hem lekker snel vinden als de zon doorbreekt. Maar je zei toch drie redenen? Ja klopt: het dient meteen als een kussenhoes. Dus ben je op vakantie, stop die rondslingerende trui in het opbergtasje en je bent voorzien van een lekker kussen in jouw hangmat.
De hangmat zelf is van een veel zachtere stof dan ik voor ogen had toen ik aan een hangmat dacht. En doordat het ook geen geknoopte (denk macramé) hangmat is maar een geweven stof heb je ook nergens snijdende randen. Heerlijk. Had ik dat al gezegd?

Kortom wil jij ook een hangmat, neem eens een kijkje in een van onderstaande shops:
hangmatwereld.nl
hangmatgigant.nl
dehangmat.nl


The following two tabs change content below.
Ik startte mijn eerste weblog in 2001 op een .tk domein. Zelfgebouwd en later draaiende op Pivot. Een nerd zit er dus wel in mij, al vind ik het gemak van Wordpress veel te groot. Ik ben niet alleen handig met een toetsenbord maar ook met de keukenmixer en naaimachine. Inmiddels vind je blogs van mij op verschillende sites, waaronder ondergewaardeerdeliedjes.nl. Ik werk als online marketeer bij Managementboek. Oprichtster van Maak het Vrolijk.

Laatste berichten van Karin de Zwaan (toon alles)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.